top of page
Wat Doen We
The Outstanding Partner

The Outstanding Partner (T.O.P.) verzorgt hef - en hijsopdrachten op locaties en onder omstandigheden waar andere kranen het moeten laten afweten.

 

Als kraanmachinist, met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, heeft Jeroen jarenlang naar een kraan gezocht die het mogelijk maakt om te werken in extreme situaties en op moeilijk bereikbare plaatsen.

MRI Plaatsen

MRI Plaatsen

Play Video

Wat Doen We

De aangekochte autolaadkraan voldoet aan deze voorwaarden. Hijsopdrachten, die voorheen 2 of meerdere kranen en meerdere medewerkers vereisten, kunnen nu met één kraan en één machinist worden uitgevoerd. Deze autolaadkraan kan binnen 3 uur op bijna iedere plaats in Nederland operationeel zijn en overtreft qua hijs- en hefcapaciteit alle autolaadkranen maar ook veel tele- en torenkranen dankzij een reikwijdte van maar liefst 64 meter hoog.
 
We hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar de mogelijke inzet van deze kraan op de markt. U moet hier bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van grote, lange roltrappen in bestaande gebouwen (Schiphol, de Bijenkorf, de metrostations). Ook het plaatsen van o.a. drukkerij machines in een bedrijfshal, koelmachines plaatsen op daken van hoge gebouwen en machines plaatsen in de industrie.

 

De bestaande, niet-mobiele kranen (zoals een vaste torenkraan op een bouwplaats), vergen een groot aantal installatie-uren en de mobiele tele-/torenkranen hebben vaak niet de capaciteit voor dergelijke opdrachten. Hun hefvermogen en/of reikwijdte is te gering. Dergelijke opdrachten vragen momenteel dus onevenredig veel tijd en inzet. Vaak zijn meerdere soorten kranen vereist, waardoor de complexiteit van de werkzaamheden toeneemt en de risico’s groter worden. De autolaadkraan van T.O.P. verenigt mobiliteit met een zeer grote capaciteit, zowel wat betreft reikwijdte als hefvermogen. Opdrachtgevers kunnen hiermee grote besparingen realiseren.

bottom of page