top of page
Jeroen Mense

Jeroen Mense

Jeroen Mense

Jeroen Mense is de directeur/eigenaar van The Outstanding Partner.

Hij runt dit bedrijf hoofdzakelijk zelf met op de zijlijn zijn echtgenote Mariëlle. Zij zal hem ondersteunen betreffende planning en PR.

Jeroen Mense is de kraanmachinist en is in bezit van de benodigde papieren en heeft ruim 25 jaar ervaring met vele gemaakte draaiuren.

 

Voor iedere afzonderlijke opdracht wordt, binnen een mantelverzekering, een individuele aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

25

JAAR ERVARING

64

METER HOOG

58

REIKWEIDTE

6

ASSEN

Wat is Jeroen zijn ervaring in de branche?

Jeroen Mense beschikt over de vereiste certificaten voor het verrichten van kraanwerkzaamheden. Als kraanmachinist heeft hij ervaring opgedaan bij o.a. Dura Vermeer, Saan, C&P, Nemico, PvM en BCB. Bij deze werkgevers was hij mede verantwoordelijk uitvoerende voor zeer uiteenlopende opdrachten. Zo heeft hij een belangrijk aandeel gehad in de berging van het, in 2008 neergestorte vliegtuig in Zwanenburg van Turkish Airlines, maar ook in het plaatsen van het grootste spoorwegkanon in het spoorwegmuseum.
Dankzij zijn uitgebreide netwerk heeft hij, reeds voordat de kraan operationeel is, toezeggingen gekregen voor het inhuren van zijn diensten.

bottom of page